Föreställningar

FÖRESTÄLLNINGAR

ALLT TALAR TILL OSS

Allt talar till oss är en tragikomisk och tankeväckande föreställning där publiken kommer att få ta del av historier och myter från förr som kan locka till nya tolkningar i en nutida kontext.


Premiär 10 november.

Turné i hela regionen under november.


BokningsbarDU STACKARS BARN

Musik- och dockteater för barn

Föreställning på repertoar.


Möt Allan Edwalls klassiska barnramsor på ett helt nytt sätt. Ensemblen river av sedelärande råd och ramsor för barn och andra i ett rasande tempo. Till hjälp har de bland annat fejk-opera, tango, jazz, dansband och folkmusik i en salig blandning.


Bokningsbar


PRIMUS

En dockteaterdöreställning av och med Martin Johansson.


Primus är berättelsen om människan och konstnären Primus Mortimer Petterssons livsöde från uppväxten i Östersund, åren till sjöss och hans 46 år som inlagd på mentalsjukhuset Frösö sjukhus.


Föreställningen var på Kulturbygdsturné 2023.


Bokningsbar


HEMSKA HISTORIER

Skräckfylld berättarföreställning


Hemskt välkomna till en mysryslig och nervpirrande berättarföreställning för både barn och vuxna. I Hemska historier får du möta såväl välkända barnskräckisar, klassiska internet-skrönor till nyskrivna berättelser med skräcktema.


Bokningsbar

TIDIGARE PRODUKTIONER

JAG VILL VA EN FLOD

En musikalisk monolog


I denna konsertföreställning av och med Jonna Hylén är mellansnacket inte det torftiga utrymmet mellan låtarna utan snarare föreställningens kärna.


Hemmahörande.

En liten dos hyckleri.

Drömlik fantasi.


Bokningsbar från april 2023

DOM HAR JU ALLT

En monolog om hämnd


Monologen svävar i gränslandet mellan förståelse, förlåtelse och hämnd. När det katastrofala inträffar uppstår frågan - vems fel är det?


Håkan Borgsten medverkar och Manda Stenström har skrivit manus.


Bokningsbar

TISDAGSKOSSAN
Musikteater för barn


 En rolig musikteater för barn och barnfamiljer, från 4 år. Baserad på författaren Daniel Edfeldt och illustratören Bettina Johanssons bok med samma namn. Ni möter busiga Vera, Lill-Anton och kossan såklart!


Bokningsbar från april 2023